NIEUWS

Music Emotion December 2012

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Redactie HiFi.nl | 27 november 2012

De laatste maand van het jaar staat voor de deur, en dus is alweer de laatste editie van Music Emotion van 2012 onderweg naar brievenbussen, deurmatten, en de planken van de kiosk. 

De december-editie van Music Emotion ligt vanaf komende vrijdag 30/11 in de winkel. Voor de abonnees zit er bovendien een mooie ‘Gift Special’ bij voor de feestdagen. In het magazine reviews van Audio Block, Bose, Cambridge Audio, Lumen White, Samsung en, zoals je op de cover kunt zien, de Naim Uniti2. Voor de volledige inhoudsopgave kun je op onderstaande cover klikken, om te zien dat er bijvoorbeeld ook een artikel over de optimale luisterruimte en een achtergrondverhaal over (het oordelen over) audiokwaliteit in het blad staan.

Ook in december te vinden, maar dan online: de reviews uit Music Emotion van september jl. Houd dus de Special Page in de gaten, want uit de pagina's van ME-9 van dit jaar plaatsen we onder meer Dynaudio, de Davone Ray en een test van Leema digitaal door via HiFi.nl/musicemotion.

En kijk ook eens op de Music Emotion Special, waar inmiddels vrijwel het gehele archief aan reviews uit het blad te vinden is!

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »