NIEUWSMeridian

Meridianprimeur bij De Bijenkorf

Redactie HiFi.nl | 03 oktober 2012 | Meridian

Meridian introduceert op 4, 5 en 6 oktober aanstaande topstreaming voor het grote publiek in De Bijenkorfvestigingen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam - tijdens de welbekende Drie Dwaze Dagen van de winkelketen.

Meridian is echt zo'n merk dat al lange tijd bekendheid geniet bij een groep genieters van goed geluid. Om deze groep van nieuwe aanwas te voorzien zal De Bijenkorf tijdens de Drie Dwaze Dagen haar winkelende bezoekers trakteren op muziekstreaming in hoge kwaliteit. Centraal staan de M6 speakers van Meridian, die we inmiddels uitgebreid getest hebben.

Lees de uitgebreide test van deze speakers

Zo zullen de mannen (en natuurlijk ook vrouwen) kennismaken met Meridian op een manier die het shoppende massapubliek even uit de hectiek van de Drie Dwaze Dagen kan halen - dé plek om erachter te komen wat echt goed geluid met je kan doen. Een team van specialisten zal demo's verzorgen van de nieuwe Meridian M6 luidsprekers met ingebouwde versterkers, gecombineerd met de Meridian Audio Core 200 digitale voorversterker en Meridian Media Core 200, het hart van de digitale muziekbibliotheek.

Los van de introductie van Meridian bij het grote publiek is er tevens voordeel te behalen tijdens een van de Drie Dwaze Dagen. Wie op donderdag, vrijdag of zaterdag een Meridianset aanschaft in één van de drie vestigingen, wordt tevens de mogelijkheid geboden de gehele CD bibliotheek (tot een maximum van 1000 stuks) te laten digitaliseren op het hoogst mogelijke niveau en over te laten zetten naar de Media Core 200. De set wordt tevens thuis geïnstalleerd.

Zie de website van importeur Viertron of Meridian voor meer informatie.


EDITORS' CHOICE