NIEUWSNagra

Magico S5 show bij AudioXperience

Redactie HiFi.nl | 10 september 2012 | Nagra

Onlangs kon je lezen dat AudioXperience het Amerikaanse luidsprekermerk Magico aan haar pakket heeft toegevoegd. Mede door de vele enthousiaste reacties van bezoekers tijdens het AudioXperience 5 Senses Evenement van 25 en 26 augustus jongsleden hebben zij besloten de onlangs geïntroduceerde Magico S5 luidspreker op zaterdag 22 september nogmaals in het zonnetje te zetten.

AudioXperience belooft je een heerlijk muzikale dag. Zij gaan je veel mooie nieuwe muziek laten ontdekken en nog mooier: deze muziek is tijdens de show te koop. Rens Sanders van Klassiek Speciaalzaak Bullit Klassiek is aanwezig met een schitterend aanbod op CD en SACD’s, welke op de 22ste extra voordelig geprijsd zullen zijn.

Het schitterende Zwitserse kwaliteitsmerk Nagra zal de Magico S5 aansturen. Zo demonstreren zij met de nieuwe Nagra Jazz voorversterker. Platen worden afgepeeld op de Bergmann Magne platenspeler en muziek vanaf de harde schijf via de Aurender S10 in combinatie met de Nagra DAC. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan AudioXperience dus!Showtijden:
Zaterdag 22 september van 10:00 tot 16:00 uur.

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
Tel: 0402906344
E: info@audioxperience.com
Website


EDITORS' CHOICE