NIEUWSLoewe

De individualiteit van Loewe op IFA 2012

Op de persconferentie van Loewe tijdens de IFA 2012 schermen ze bij het Duitse merk met het thema individualiteit. Een breed scala aan producten werd getoond, zoals de nieuwe Loewe Reference ID Flat-TV, de Loewe Individual TV en de Loewe Connect ID in diverse kleuren.

Groot en strak zijn woorden die toepasbaar zijn op de Loewe Reference ID. Meesterlijke afwerking, edele materialen en bijna onbeperkte individualiseringsmogelijkheden is wat Loewe beloofd. De toestellen die de Duitse fabrikant liet zien, zijn ontstaan in samenwerking met de Italiaanse pianofabriek Fazioli en Fürst Alexander zu Schaumburg-Lippe. Design is dus ook een sleutelwoord wat we toe kunnen voegen aan de Reference ID.


Loewe Reference ID

De Loewe Individual TV is geen onbekende. Hij dankt zijn naam aan het feit dat je de tv kunt aanpassen aan je eigen smaak. Formaten, vormen, opstellings- en montagevarianten: de keuze is aan jou. Je bepaalt zelf of het toestel staat, hangt of ‘zweeft’ en het strakke design zorgt ervoor dat deze Individual vast in menig huiskamer zijn weg kan vinden.


Loewe Connect ID

Loewe maakt ook bekend dat de Loewe Connect ID vanaf de herfst beschikbaar in de grote beelddiagonaal 55 inch. Je kunt kiezen uit de behuizingskleuren zwart, wit, zilver, beige, groen of oranje en de lijst in zwart hoogglans of wit. Voor bijzonder modebewuste mensen is er de gelimiteerde Strenesse editie van de Loewe Connect ID. De hoofdontwerpster van Strenesse, Gabriele Strehle, bepaalde hier persoonlijk de warme kleurnuances van de fijne lederapplicatie en de luidsprekerbespanning.


Loewe Strenesse editie

Van de Loewe audiodesign-producten SoundVision en SoundBox zijn nieuwe kleurvarianten gepresenteerd. De succesvolle Loewe SoundBox is vanaf de herfst ook – passend bij het Loewe-televisietoestel Connect ID – in de kleuren groen, beige en oranje en met nieuw inlegwerk met duurzame accenten beschikbaar. De kleuren zwart en zilver blijven in het gamma opgenomen. Dit maakt een totaal van vijf kleurvarianten.


Loewe SoundBox

Naar aanleiding van de IFA wordt voor het eerst een besturing van de SoundVision via de Loewe Assist Media App voorgesteld, zodat bediening ook hier mogelijk is via de smartphone.


Loewe SoundVision

Voor meer informatie over de website kun je kijken op de website van Loewe

EDITORS' CHOICE