NIEUWSVogel`s

Vogel’s op IFA 2012

De IFA, oftewel de Internationale Funk Austellung, vindt plaats van 31 augustus t/m 5 september in de Messe Berlin. Vogel’s neemt een compleet nieuwe reeks gebruikerspakketten mee voor de RingO en ook nieuwe wandsteunen ontbreken niet. Dit alles kun je nu ook bewonderen via de mobiele website van Vogel's. HiFi.nl nam een kijkje bij de stand. Met het RingO systeem kun je je tablet overal plaatsen. Het omvat een beschermende tablethouder en een bevestigingsring die op een wandsteun, flexibele arm, autosteun of tafelstandaard kan worden geklikt. Er zijn diverse houders beschikbaar, zodat je de RingO bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de iPad, iPad2 en Galaxy Tab. Nieuwe combinatiepakketen
Vogels heeft nu aan aantal pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen: WallPack, CarPack, FlexPack en Multi Pack. Alle packs bevatten de houder voor een iPad en een specifieke bevestigingsoplossing. Voor uitgebreidere toepassingen van de tablet in en rond huis kun je extra accessoires kopen. Dit zijn de flexibele steun, de autosteun en het duopak wandsteunen. Er is nu ook een nieuwe, zelfklevende RingO-wandsteun. Je vindt de wandsteun in het duopak wandsteunen, dat twee wandsteunen, twee zelfklevende schijven en al het noodzakelijke bevestigingsmateriaal bevat.Wandsteunen
Tijdens IFA 2012 zijn Vogel’s nieuwste wandsteunen te zien. Vogel’s heeft een scala aan steunen voor schermen in diverse maten en gewichten, die kunnen kantelen, draaien of worden uitgetrokken van de wand - ideaal om tv te kunnen kijken vanaf verschillende plaatsen in de kamer:
 •Vogel’s WALL1345, WALL1325 en EFW 6345 zijn draaibare wandsteunendie geschikt zijn voor schermen tot 65 inch en met een gewicht tot 45 kg.
De Vogel’s EFW 6445 PLUS kan een scherm van 80” dragen tot 55 Kg, Uniek voor zo’n groot scherm zijn de draai- (60 graden links en rechts) en kantel (15 graden naar boven en naar beneden) functies. Daarnaast zorgt het Screen Protection System ervoor dat het grote scherm de muur niet raakt.
•Vogel’s WALL 1305, WALL1315 en EFW 8305 zijn platte of kantelbarewandsteunen die geschikt zijn voor schermen tot 80inch (EFW 8405 tot65inch) en met een gewicht tot 70 kg.

Er zijn vier THIN-wandsteunen verkrijgbaar voor middelgrote LED-schermen (26 -42 inch / 66 - 107 cm). Dit assortiment omvat een platte (FLAT: THIN 205) en een kantelbare (TILT: THIN 215) wandsteun, en twee draaiende (TURN: THIN 225, THIN 245) steunen. Naast de steunen voor middelgrote schermen, heeft Vogel’s de THIN 325 aan het assortiment toegevoegd, die geschikt is voor grotere schermen (32 - 55” / 81 -140 cm). Met deze steun kan het scherm tot de volle 120 graden draaien.  In 2011 introduceerde Vogel’s de THIN 345 LED/LCD/Plasma-wandsteun in alpine wit. Dit product is een doorslaand succes en de serie is nu uitgebreid met een middelgrote THIN 245-steun die het perfecte neutrale accent vormt in een moderne inrichting.Mobiele website
Alle nieuwe producten van Vogel’s kun je nu ook op je smartphone bekijken. De speciaal ontwikkelde mobiele versie van de reguliere website is bedoeld om tijdens het winkelen, onderweg, of thuis op een iPad, gemakkelijker belangrijke informatie op te kunnen zoeken over bevestigingsoplossingen van Vogel's.Meer nieuws van Vogel's kun je vinden op de Vogel's special page op HiFi.nl.  

MERK

EDITORS' CHOICE