NIEUWSHarmonix

De nieuwe Harmonix X-DC350M2R

Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2012 | Harmonix

Daluso wil graag de nieuwe Harmonix X-DC350M2R stroomkabel onder de aandacht brengen. Ze hebben hem omgedoopt tot de ‘King of Power Cords’. Je kunt de nieuwste producten van Harmonix bewonderen tijdens de X-fi show 2012 in Veldhoven.

Daluso laat het volgende weten: “Diegene die de juiste bijdrage van stroomkabels hebben leren inzien, tonen nog steeds grote waardering voor de X-DC 350 StudioMaster en de X-DC van Harmonix, die al ruim 10 jaar op de markt zijn. De StudioMaster heeft nu een fikse upgrade gekregen, en dat voor maar weinig meer geld. Voor € 1575,- voor een 1.5 meter stroomkabel krijg je een breed front van klank- en weergaveverbeteringen die er niet om liegen. Kort samengevat is de Harmonix X-DC350M2R de King of Power Cords.”

Als alom gewaardeerde service wordt deze stroomkabel, net als alle andere Harmonix-kabels, goed ingespeeld (op Cable Cooker) geleverd. Anders is het zo'n 400 speeluren wachten voordat de kabel optimaal gaat presteren. Je kunt het assortiment van Harmonix ook gaan bekijken tijdens de X-fi show op 29 en 30 september in Veldhoven. We schreven al eerder over de aanwezigheid van Daluso tijdens deze show. Je vindt hen in kamer 35.

Kijk voor meer informatie op de website van Daluso en/of de website van Harmonix


EDITORS' CHOICE