NIEUWSHarmonix

Daluso op X-fi 2012

Redactie HiFi.nl | 25 september 2012 | Harmonix

Harmonix Professional Tuning Devices zijn geen "Toys for boys". En ook al legt Daluso de drempel voor kennismaking steeds lager, maar weinigen durven zichzelf te overtuigen van de muzikale bijdrage van de Harmonix Tuning Devices. Daluso wil je tijdens de X-fi show 2012 op 29 en 30 september graag overtuigen van het feit dat audiosets mooier en realistischer klinken met Harmonix.

Daluso nodigt je uit om langs te komen in kamer 35 voor een eerste kennismaking met Harmonix. Het Harmonix-pallet en Daluso's brede kennis en ervaring in akoestiek, room tuning, systeemsetup, systeemtuning en muziekweergave brengen je snel naar dat langverwachte moment waarop alle aandacht gaat naar de muziek.


Reimyo CAT-777 MK2

In kamer 35 is een topper te beluisteren, de nieuwste Reimyo KAP-777 en CAT-777 MK2 voor/eind-combinatie met een prijskaartje van 43.000 euro.


Bravo

Binnen het brede aanbod van nieuwe digitale bronnen presteren de 16 bits CDT-777 en DAP-999EX nog altijd op een zeldzaam hoog niveau. De bijzondere, compacte Bravo luidsprekers van Combak gaan dat laten horen.


Reimyo KAP-77

Daluso toont verder de nieuwste producten van Harmonix, Enacom, BlackNoise, Monk-Audio en Dr. Feickert Analogue: stroomkabels, luidsprekerkabels, stroomfilters, noise filters en een buizen phono. Of zoals Daluso het zelf zegt: “KAMER 35 is the place to be when you are really serious about music. Don't miss it!" Voor meer informatie kun je kijken op de website van Daluso.

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.


EDITORS' CHOICE