Acoustic Energy WiFi Radio

De grote kracht van internet is de onbelemmerde toegang voor iedereen - je kunt lezen wat je wilt en ook schrijven wat je wilt. Internet is een van de weinige globale zelfregulerende gemeenschappen waar vrijheid nog steeds bestaat. De enige belemmering ligt in het feit dat je een computer nodig hebt om internet te ontsluiten.

Naast het geschreven woord en stille beelden bevat internet uiteraard ook bewegende beelden en audio informatie. Voor internetgebruik zijn vooral deze laatste twee soms 'link' omdat er copyrights mee gemoeid zijn. Gelukkig zijn er veel aanbieders die regelingen over copyrights hebben getroffen met belanghebbenden en zo kunnen we genieten van gratis internetradio. We kunnen zo luisteren naar duizenden radiostations van waar dan ook ter wereld.

Al werkend op de computer kun je kennis maken met nieuwe muzikale stromingen en artiesten. Geen enkele platenwinkel kan dit voor je doen. Enkel, je moet je pc of laptop opstarten, een browser activeren en naar een radiosite surfen. Als de laptop een Wifi -verbinding kan maken naar een router van je broadband, dan scheelt dat ook weer een kabel ondanks de te gebruiken computer.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE