NIEUWSPioneer

New Music 2012: Home Cinema van Pioneer

Redactie HiFi.nl | 14 augustus 2012 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Fans van Pioneer komen op de New Music Show zeker aan hun trekken. Het merk maakt van de gelegenheid gebruik om de nadruk te leggen op netwerk mogelijkheden in verschillende prijsklassen en systemen om iedereen tegemoet te komen en tevreden te stellen. Het motto ‘klant is koning’ komt op deze stand alvast helemaal tot uiting. De New Music Belgian Hifi Show zal plaats vinden op 6 en 7 oktober in Dolce La Hulpe Brussels.

Laat je verrassen door een high end home cinema die opgebouwd wordt rond de SC-LX86. Met een Klasse D-versterker die 9.2 surround sound in HD levert, netwerkmogelijkheden en een, volgens Pioneer, high-end audioweergave, belooft deze receiver dat hij zonder problemen je stoutste dromen in vervulling brengt.Ook in het middenklasse segment wordt er een high-end home cinema opgebouwd, en wel rond de VSX-922. Denk hierbij aan een 7.2 surround sound in HD en een digitale verbinding voor je iPod, iPhone of iPad. Ook aanwezig: een gemakkelijk te bedienen wereldwijde internetradio en netwerkstreaming via DLNA of Apple AirPlay.


VSX-922

Audioliefhebbers kunnen luisteren naar een high-end audio set voor de A-70 stereocomponent, de PD-50 Super Audio CD-speler en de N-50 netwerkspeler. De nieuwe versterkers en Super Audio CD-spelers produceren volgens Pioneer een levensecht geluid. Het testen waard dus.


N50-K

Last but not least worden ook de andere segmenten, zoals Micro X-HM81 en home cinema systemen met netwerkmogelijkheden in de kijker gezet. Kijk voor meer informatie over de producten op de website van Pioneer

De New Music Belgian Hifi Show is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Showinformatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.


EDITORS' CHOICE