NIEUWSPioneer

Pioneer introduceert nieuwe reeks AV-receivers

Pioneer introduceert een nieuwe reeks AV-receivers. Het gamma bestaat uit drie 9.2-kanaals modellen (de SC-LX86, SC-LX76 en SC-LX56) en één 7.2-kanaals model (de SC-2022).

Dankzij de verbindings-, content- en bedieningsmogelijkheden en geluids- en beeldprestaties hebben ze het doel om het nieuwe entertainmentcommandocentrum van de consument te worden. Elke receiver in de nieuwe reeks geeft een zuiver en krachtig geluid weer met de hulp van de Direct Energy HD-versterkers van Pioneer (klasse D).

Het nieuwe gamma is uitgerust met geavanceerde netwerk- en instellingsopties, zoals Apple AirPlay, DLNA 1.5, Windows 7, internetradio, PC Setup control en autokalibratie voor Advanced MCACC. Alle modellen beschikken tevens over meerdere HDMI-uitgangen. Aangezien het steeds populairder wordt om je home-entertainmentsysteem te bedienen middels een smartphone, kun je ook de gratis Pioneer-app voor de iPad, iPhone, iPod (waaronder iControlAV2012 en Air Jam) en Android smartphones downloaden.

De drie topmodellen beschikken over een THX-certificaat en bovendien werden de SC-LX86 en SC-LX76 extrafijn afgesteld in de AIR Studios.

“Zowel de consumenten als installateurs zijn op zoek naar veelzijdige en zeer krachtige home cinema receivers met een uitmuntende geluidskwaliteit”, aldus Ronald De Wilde, PR Manager bij Pioneer Benelux. “We zijn er zeker van dat onze nieuwe topreceivers deze hoge verwachtingen inlossen dankzij hun talrijke verbindings- en multizoneopties, instellingsmogelijkheden en extreem krachtige en toch zuivere output.”

Kijk op de website van Pioneer voor meer informatie over de nieuwe reek AV-receicers.


EDITORS' CHOICE