NIEUWSMagnepan

New Music 2012: Dynamic Solutions en Gydotron

Redactie HiFi.nl | 12 september 2012 | Magnepan

Dynamic Solutions + Gydotron besloten ook mee te spelen op de New Music Belgian Hifi Show 2012 en ze gaan vooral de muzikale kant op met enkele must-hear producten die door muzieklovers te bewonderen én te testen zijn aan hun stand. Leg je oor te luisteren en laat je overtuigen. 

Ben je nog steeds een absolute fan van CD’s en wil je deze volledig tot hun recht laten komen, dan zit je goed met de Aesthetix Romulus CD speler. Deze vormt de tweelingbroer van de Pandora en bouwt verder op de functies en prestaties van zijn wederhelft door het toevoegen van een speciale Red Book CD transport. De Romulus kan je dan ook niet zomaar een CD-speler noemen, aangezien je ook andere digitale bronnen kan aansluiten op dit toestel dankzij verschillende digitale ingangen zoals RCA, AES/EBU, Optisch, USB. Dankzij de USB ingang wordt je gestreamde muziek perfect weergegeven en de converter kan 24 bit / 192 kHz resolutie verwerken.


Aesthetix Romulus CD speler

De Aesthetix Calypso is een op afstand bedienbare voorversterker met 6 line ingangen (5 plus tape monitor) is zowel als RCA of XLR te gebruiken. Aesthetix ging nog een stapje verder en ontwikkelde haar allereerste eindversterker die naar de naam Aesthetix Atlas luistert. Het resultaat is een doeltreffende stereo eindversterker van hoge kwaliteit. De belofte die gemaakt wordt, is dat het muziek reproduceert en laat beleven zoals de muzikant het zelf bedoeld heeft. Er werd bij de ontwikkeling ervan gestreefd naar een perfecte combi van techniek en muziek. De Atlas maakt gebruik van bipolaire transistoren voor de uitgangstrappen terwijl de lijnversterking is voorzien van de muzikale 6SL7 buis.


Aesthetix Atlas

De grootste nieuwkomer is de Magnepan 20.7 speaker, die in de voetsporen treedt van de 20.1 en de 3.7 en als doel heeft om zo dicht mogelijk bij het reproduceren van het geluid van echte instrumenten in de reële ruimte te komen. De 20.7 is superieur aan de 3.7 in resolutie, sound, neutraliteit, dynamiek, en de bas. Absoluut de moeite waard dus om even een blik én oor op te leggen!Voor de bekabeling wordt er een beroep gedaan op Sign Audio en voor het akoestische aanpassingsmateriaal op Acustica Applicata DaaD. 

Voor meer informatie over de producten kun je kijken op de website van Aesthetix en Magnepan of de website van Sign Audio (Belgische bezoekers worden naar deze website verwezen).

De New Music Belgian Hifi Show is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Showinformatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.


EDITORS' CHOICE