NIEUWS

Nieuwe Aesthetix modellen

Redactie HiFi.nl | 07 juni 2004

(ingezonden mededeling)

De huidige vinyl opleving gaat gepaard met het beter beschikbaar zijn van phono voorversterkers en voorversterkers met aanwezige phono voorversterker. Dynamic Solutions heeft dan ook besloten om de Saturn series van Aesthetix in haar assortiment op te nemen.

Aesthetix

Deze producten zijn allen voorzien van 4 of meerdere buizen. De Saturn series van Aesthetix waren al te zien op shows in Amerika, Hong Kong, Londen en Milaan waar de reacties unaniem positief waren. Dermate positief dat de eerste productielijn van alle modellen al uitverkocht waren. Ook de lovende resencie in de Stereophile van september 2003 heeft duidelijk bijgedragen tot het succes van de verkoop van de Saturn series van Aesthetix. Dynamic Solutions krijgt als eerste Europese dealer Aesthetix mondjesmaat binnen. De Aesthetix Rhea is uit voorraad leverbaar. Dynamic Solutions verwacht dat de Aesthetix Calypso aan het einde van deze maand binnen zal komen. De levertijd van de Aesthetix Janus zal pas op de VAD-2004 bekend gemaakt worden.


Modellen

JANUS
Een volledig op afstandbedienbare voorversterker met phono ingang. Deze high-end voorversterker heeft 6 line ingangen (5 plus tape monitor) die zowel als RCA of XLR te gebruiken is. Phono ingang 40-75 dB gain volledig instelbaar met o.a. de afstandsbediening. Ingebouwde MC cartridge demagnetizer. Bypass voor Home Theatre Processor. 

CALYPSO
Een volledig op afstandbedienbare voorversterker. Een high-end voorversterker met 6 line ingangen (5 plus tape monitor) die zowel als RCA of XLR te gebruiken is.

Aesthetix

RHEA
Een volledig op afstandbedienbare phono voorversterker. Deze high-end phono voorversterker heeft 3 discrete phono ingangen. Met deze mogelijkheid kunt u meerdere armen en/of elementen beluisteren. Ook kunnen alle instellingen ook door de afstandsbediening gedaan worden. Ingebouwde MC cartridge demagnetizer. Twee sets XLR en RCA uitgangen maken deze phono voorversterker compleet.

Prijzen:

Janus         9000 euro
Calypso     6500 euro
Rhea          5750 euro

 


 


EDITORS' CHOICE