NIEUWSOnkyo

Onkyo kondigt nieuw AirPlay systeem aan


Redactie HiFi.nl | 02 augustus 2012 | Onkyo

Onkyo kondigt een nieuw draadloos muzieksysteem aan, de ABX-N300 iOnly Stream. Uitgerust met een draadloos thuisnetwerk, mogelijkheden voor AirPlay en een digitale dock voor iPod/iPhone.

Het ingebouwde draadloze netwerk zorgt ervoor dat de weergave van verschillende audio bestanden, waaronder FLAC, WAV en WMA, kunnen worden afgespeeld via een computer of media server.

Daarnaast zijn er ook verschillende internet radio stations en persoonlijke cloud streaming diensten beschikbaar. Naast dit alles is er ook een 3,5 mm analoge ingang, waardoor vele andere apparaten zijn aan te sluiten.

Volgens Onkyo zorgt de combinatie van twee full-range bass reflex speakers en Active Bass Control voor een zuiver en krachtig geluid.

Naast geluid heeft Onkyo ook naar het uiterlijk gekeken. Zo beschikt de iOnly Stream over een 128 x 64 pixels LCD scherm, touch knoppen en beschermt een verschuifbare aluminium hoes de dock wanneer deze niet gebruikt wordt.

De ABX-N300 is in september beschikbaar voor 300 pond. Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend. Kijk ook eens op onze Onkyo Special.

EDITORS' CHOICE