Musical Fidelity M8-700 mono eindversterker

Gespot in München, nu beschikbaar voor de Nederlandse markt: de Musical Fidelity M8-700 mono eindversterker. 

Er was tot op heden binnen het pakket van Musical Fidelity nog een brug te slaan tussen de betaalbare M6 serie en de exclusieve AMS serie. Het antwoord van Antony Michaelson is de M8 serie met extreem hoge prestaties.

Het eerste component in deze serie is de M8-700, een 700 Watt mono eindversterker. De achtergrond van deze versterker ligt in 2008 toen de Titan de Benchmark zette voor ongekende muzikaliteit zonder enig compromis. Nog steeds is deze versterker onverslagen... De Titan is, zoals zijn exclusiviteit en prestaties doen vermoeden, groot en kostbaar.

Omdat deze prestaties niet voor iedereen bereikbaar zijn, kunnen we nu toch iets aanbieden dat erg dicht in de buurt komt. Maar dan meer betaalbaar, iets beter te tillen en, omdat de M8-700 de maatvoering heeft van de M6-500i, beter te plaatsen. De technische eigenschappen zijn bijna gelijk aan de Titan, de verschillen zijn miniem... Met 700 Watt RMS bij 8 Ohm (of 1300 Watt bij 4 Ohm) is dit een echte krachtcentrale die elke luidspreker tot zijn recht kan laten komen.

Voor de purist is de versterker natuurlijk volledig gebalanceerd opgebouwd. De specificaties:

  • Vermogen: 700 Watt @ 8 Ohm
  • Vervorming: 0,001% @ 1kHz, 0,005% @ 20kHz
  • Signaal/Ruisverhouding: >120dB

Winkel verkoopprijs: € 4.999,- per stuk

Kijk ook eens op de Special Page van importeur Viertron

MERK

EDITORS' CHOICE