NIEUWSNaim Audio

Naim Oudejaarsshow Rik Stoet

Redactie HiFi.nl | 21 december 2011 | Naim Audio

Ook Rik Stoet in Den Haag heeft een Oudejaarsshow op de planning staan. Op donderdag 29 december ben je van harte welkom om kennis te maken met de nieuwe ND5 XS streamer en de gloednieuwe bijbehorende (optionele) voeding, de XP5 XS.

De ND5 XS is Naim’s nieuwe streamer uit de XS-serie, die zijn introductie had tijdens de AV-NU afgelopen oktober. Met de ND5 XS wil Naim een publiek bereiken dat zijn eerste voetstappen al heeft gezet op het gebied van streaming en nu op zoek is naar een serieuze streamer waarmee ze de toekomst in kunnen. Wat te denken van 24bit/192kHz streaming, drie digitale ingangen en een digitale verbinding met de iPhone?

Geheel nieuw is de XP5 XS optionele voeding die de prestaties van de ND5 XS op een nog hoger niveau zetten. Op deze manier kun je de streamer na verloop van tijd nog verder verbeteren. Natuurlijk wordt er de 29ste zowel met als zonder voeding gedemonstreerd wat deze apparaten in hun mars hebben.

De ND5 XS wordt beluisterd in combinatie met de SuperNait geïntegreerde versterker en de Neat Momentum 4i luidsprekers. Uiteraard kun je ook kennis maken met een keur aan andere Naim producten, en uitgebreid vragen over de apparatuur of het onderwerp streaming stellen.

Naim en Rik Stoet ontvangen je graag met een glas Crémant de Bourgogne en een oliebol om het oude jaar in stijl af te sluiten. 

Oudejaarsshow 29 december
Rik Stoet High End Audio
Elandstraat 9
2513 GL  Den Haag
Tel. 070-36 32 777
E-mail: info@rikstoet.nl
Website

Latham Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE