NIEUWS

Muziek.nl: Beatles Remastered Boxset


Redactie HiFi.nl | 24 augustus 2009

Op woensdag 9 september 2009 zal de volledig digitaal ge-remasterde Beatles-catalogus op cd uitgebracht worden. Muziek.nl heeft een erg mooie aanbieding voor deze boxset!

Iedere cd is verpakt met gebruikmaking van het originele Engelse (lp)hoesontwerp, inclusief cd-boekjes met daarin originele en nieuwe liner notes en zeldzame foto`s. Iedere cd zal gedurende een beperkte periode tevens een korte documentaire over het album bevatten. 

De albums zijn ge-remastered door een toegewijd team van technici in de EMI Abbey Road Studios in Londen gedurende een periode van vier jaar. Dit nauwgezette proces heeft geresulteerd in de allerbeste geluidskwaliteit van de catalogus sinds de oorspronkelijke release.

De collectie bevat alle 12 Beatles albums in stereo en Magical Mystery Tour, wat sinds de release in 1987 deel uitmaakt van de essentiële Beatles-catalogus. In aanvulling daarop zijn de collecties Past Masters Vol. I and II nu als 1 titel gebundeld zodat het totaal uitkomt op 14 albums verdeeld over 16 schijfjes. Het is bovendien voor het eerst dat de eerste vier Beatles albums in hun geheel in stereo op compact disc verkrijgbaar zullen zijn. Deze 14 albums, samen met een DVD-collectie van de documentaires, zijn gezamenlijk verkrijgbaar als stereo boxset.Muziek.nl heeft wel een hele mooie aanbieding voor deze boxset, want voor de scherpe prijs van 239,50 euro (was 292,50 euro) krijgt u niet alleen de prachtige box, die zorgvuldig verpakt verzonden zal worden, maar ook nog eens een heel leuk Beatles Apple T-Shirt bij cadeau!

  • Klik hier voor de Beatles boxset in de Muziek.nl webwinkel.

Rolling Stones
Heb je het over de Beatles dan heb je het ook over de Rolling Stones. En ook de Stones hebben hun gehele catalogus onlangs opnieuw geremastered. De 14 post-1971 albums klinken nu beter dan ooit. Muziek.nl heeft de hand weten te leggen op de laatste, gelimiteerde en fraai uitgevoerde hardcover boxen. Van 199 euro voor 149 euro en incl. gratis Stones Tongue T-shirt.

  • Klik hier voor de Rolling Stones boxset in de Muziek.nl webwinkel.

EDITORS' CHOICE