HI-FIDELITY ZINDERENDE ZOMERACTIE!Nu te bestellen:hvt
hvt

Heb je het gemist? Onze geliefde Hi-fidelity is terug! In samenwerking met HVTmagazine hebben we afgelopen najaar besloten om onze exclusieve glossy opnieuw te introduceren, wederom als dubbeldik jaarboek! Die is nu alsnog verkrijgbaar, voor de liefhebbers, terwijl we wachten op de nieuwe editie waar we eind van dit jaar mee gaan komen...

UPDATE: HI-FIDELITY 2022 IS UITVERKOCHT!

In het najaar melden we ons met de voorverkoop voor de editie van 2023. 

De Hi-fidelity is voor de vaste lezers van HIFI.NL een bekende naam. In de begindagen van ons platform brachten we op regelmatige basis een fraaie glossy uit, waarin we onze mooiste en beste artikelen bundelden. De Hi-fidelity groeide uit tot een kilo zware eindejaarseditie, die we in 2013 voor het laatst uitbrachten. Aansluitend introduceerden we het Grote AV-Jaarboek, dat een bredere spotlight op consumentenelektronica plaatste. In samenwerking met HVTmagazine keren we terug naar onze roots in de high-end audio, en hebben we onze krachten gebundeld om een prachtige nieuwe Hi-fidelity te maken!

Het +- 450(!) pagina’s dikke Hi-fidelity Jaarboek 2022 bevat de sterkste en meest informatieve content van HIFI.NL én HVTmagazine, speciaal voor onze lezers gebundeld in een prachtige uitgave waar we 2021 gezamenlijk mee afsloten. Ons naslagwerk zal je uren van lees- en kijkplezier bieden en tegelijkertijd informeren over de vele audioproducten en -oplossingen die verkrijgbaar zijn in de Benelux.

In het najaar komen we terug met de dubbeldikke 2023 editie, dus stay tuned...

 

EDITORS' CHOICE