McIntosh MCD350 SACD speler 3 jaar jong

408 x bekeken | geplaatst op 24 maart 2024

€ 3.550,-



kenmerken

Merk McIntosh
Categorie CD spelers
Type SACD speler
Serienummer AFT1870
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2020
Geplaatst op 24-03-2024

Beschrijving


McIntosh MCD 350 SACd speler ter overname. 3 jaar jong. December 2020 gebouwd. Zeer recent overgenomen van een goede kennis. Factuur aanwezig. AB, handleiding. Echter geen ovp. Liefst ophalen. Verzenden kan voor eigen risico. De laatste twee foto’s van de achterkant en van de open lade van boven zijn voorbeeld foto’s. De getoonde Darkz horen niet bij de overname en worden ook niet ter overname aangeboden. Twee vlekjes op de metalen voorkant links zijn twee stofjes, die verwijderd zijn na het nemen van de foto`s.

De MCD350 van McIntosh kan muziek van SACD’s en CD’s afspelen. De CD’s mogen ook beschreven zijn met MP3-bestanden of WMA-bestanden. De DA-converter heeft een tweekanaals 32-bit/192 kHz structuur.

Het loopwerk van de MCD350 heeft een stijve lade die gemaakt is gegoten aluminium. Het geplaatste schijfje wordt afgelezen met een snelheid die twee keer zo groot is als normaal. De stroom van nullen en enen worden in een buffergeheugen geplaatst zodat eventueel noodzakelijke foutcorrectie makkelijk kan worden uitgevoerd, d.w.z. zonder dat de luisteraar er iets van merkt.

Het lasersysteem is voorzien van een dubbele laser die maakt gebruik van een enkele objectieflens met twee lasereenheden. Elke lasereenheid gebruikt een verschillende golflengte die is geoptimaliseerd voor het afspelen van SACD’s respectievelijk CD’s.

MCD350: uitsluitend analoge en digitale uitgangen, geen ingangen




EDITORS' CHOICE