Klipsch RP-8060FA II Zwart

365 x bekeken | geplaatst op 10 maart 2024

€ 1.050,-kenmerken

Merk Klipsch
Categorie Luidspreker front
Type RP-8060FA II Zwart
Serienummer
Conditie Demonstratiemodel in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 10-03-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Klipsch RP-8060FA II zijn ideaal voor de meest meeslepende 360 graden Dolby Atmos luisterervaring voor je films, games en muziek. Gecontroleerde directiviteit zorgt voor nauwkeurig richten op de luisteraar, terwijl Doly Atmos het geluid van bovenaf en overal in de kamer levert. De Klipsch RP-8060FA II luidsprekers zijn voorzien van hoogwaardige naar boven gerichte geïntegreerde Dolby Atmos luidsprekers.

De Klipsch RP-8060FA II heeft een nieuwe, grotere siliconencomposiet hybride Tractrix-hoorn. Deze zorgt voor een ongelooflijk efficiënte overdracht van hoogfrequente golven naar het luistergebied voor een scherper en helderder geluid. De faseplug en het onder druk gegoten siliconen mal zorgen voor een soepele frequentierespons.

De exclusieve 1" LTS van de Klipsch RP-8060FA II minimaliseert vervorming voor verbeterde, gedetailleerde prestaties. LTS Tweeters zijn een kenmerk van eerdere Klipsch Reference Premiere series, waardoor het een kerncomponent is van enkele van de beste luidsprekers ter wereld. De geventileerde tweeterbehuizing vermindert staande golven die ongewenste frequenties creeëren, wat resulteert in verbeterde details en helderheid in hoogfrequente geluiden.

Een kenmerk van de Klipsch RP-8060FA II is het dubbele 8" hoofdkanaal en de Cerametallic woofers van het 6,5" hoogtekanaal zijn bijgewerkt voor een absoluut onberispelijke geluidsweergave, minimale vervorming en maximale efficiëntie. De opnieuw ontworpen woofer levert de kracht, het detail en de emotie die je verwacht van een Klipsch Reference Premiere luidspreker.

Door gebruik te maken van Tractrix-geometrie, zorgt de Reference Premiere-poort voor de meest efficiënte, snelste luchtoverdracht vanuit de kast. Hierdoor wordt poortruis verminderd voor krachtigere lage frequenties en schonere, krachtigere bassen.

De Klipsch RP-8060FA II beschikt over dubbele ingangsaansluitingen voor bi-wiring / bi-amping-mogelijkheden, waardoor vervorming wordt verminderd voor een helderder middenbereik. Bi-amping maakt verdere optimalisatie van de prestaties mogelijk met afzonderlijke externe eindversterkers voor de hoogfrequente en laagfrequente drivers.

Aanbieder


Stassen Hifi
om 10:00 weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen
EDITORS' CHOICE