VPI Scout 21

389 x bekeken | geplaatst op 19 september 2023

€ 3.250,-kenmerken

Merk VPI
Categorie Draaitafel
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2023
Geplaatst op 19-09-2023

Beschrijving


VPI Scout 21. Door ons ingeruild.

Optisch 9,5
Techninsch 10
Garantie 6 maanden.
Compleet met alle accessoires en doos.
Slechts 4 maanden oud.

Met de nieuwe Scout 21 laat VPI de audiowereld opnieuw kennismaken met de bestverkochte VPI-draaitafel aller tijden. Dit nieuwe model is niet alleen beter dan de vorige versies van de Scout, het is ook beter dan het zou moeten zijn voor een prijs in de buurt van deze prijs. Het geluid is snel en gedetailleerd, diep en breed, met een natuurlijk middengebied dat ‘s werelds beste cartridges waardig is.
De VPI Scout is een van ‘s werelds best beoordeelde draaitafels geworden. Naast zijn spectaculaire geluid is de Scout 21 zo eenvoudig te installeren, zodat je de ‘tafel’ binnen enkele minuten operationeel hebt.

Via ons bedrijf Mister-Hifi bieden wij zowel nieuwe als gebruikte apparatuur van goede kwaliteit aan. Dit alles tegen een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. Alle merken en modellen aangeboden zijn door ons getest en beoordeeld op hun kwaliteit en muzikaliteit.

Een goed advies, meedenken, samen eruit halen wat er in zit. Alles op basis van jarenlange ervaring en met als doel: Muziekweergave van de beste kwaliteit voor een ieders portemonnee.

De aanschaf van jong gebruikte apparatuur is een uitstekende manier om kwaliteit aan te schaffen voor een aantrekkelijke en betaalbare prijs. Alle aangeboden apparatuur is in ons bezit, verkeert in goede conditie en is natuurlijk op afspraak te beluisteren en/of te bezichtigen. Voor een totaaloverzicht van de aangeboden apparatuur klik op de link: Bekijk meer advertenties

Op veel van de aangeboden apparatuur wordt zelfs garantie verleend. Dit staat altijd bij het betreffende apparaat vermeld en is onder andere afhankelijk van de leeftijd van het apparaat. De garantie termijn van een gebruikt apparaat loopt uiteen van 1 maand tot 12 maanden.

Bij Mister Hifi geen opdringerige manier van verkoop! Goed advies! Gezelligheid, het beluisteren van maar bovenal genieten van de muziek staan voor mij voorop. De koffie staat dan ook altijd voor u klaar!

Openingstijden winkel:
Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00-17:30
Woensdag 9:00-17:30
Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-17:30
Zaterdag 9:00-17:00


MIster Hifi is gevestigd in Geertruidenberg aan de markt 35. U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Heeft u een vraag? Bel ons of stuur een whatsapp bericht naar (+31)06-55553447

Aanbieder


Mister Hifi
Vandaag open (09:30 - 17:30)
Markt 35
4931BR Geertruidenberg
EDITORS' CHOICE