Bluesound Pulse SUB + Zwart

318 x bekeken | geplaatst op 27 februari 2022

€ 779,-kenmerken

Merk Bluesound
Categorie Luidspreker front
Type Pulse SUB + Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 27-02-2022

Beschrijving


Prijs is per stuk - Extra laagweergave
De Bluesound Pulse SUB + is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk een extra dimensie in de laagweergave toe te voegen. Dit begint met het eenvoudig instellen van de subwoofer via de BluOS app waarmee u de subwoofer eenvoudig installeert en draadloos verbindt met ieder Bluesound product. In de app zitten eenvoudige regelaars waarmee u het volume, de crossover en phase instelt. Hiermee kunt u de subwoofer eenvoudig bedienen en aanpassen aan de optimale instellingen voor de meest complete luisterervaring.

Plaats hem waar u maar wilt
De Bluesound Pulse SUB + is voorzien van magnetische rubberen voetjes en een aangepaste montagebeugel waardoor u de flexibiliteit en de vrijheid krijgt om hem overal in een ruimte te plaatsen. Nadat u de juiste plek heeft vonden plaatst u hem eenvoudig door de instelstappen in de app te volgen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken waar u hem heeft geplaatst. Dankzij het veelzijdige ontwerp kunt u hem naast elk meubelstuk plaatsen of hem onder uw bank laten verdwijnen totdat u hem ontwaakt met een krachtig geluid.

Slim ontwerp
Met een 150W Smart DSP-versterker gekoppeld aan de aangepaste 8” woofer is de Bluesound Pulse SUB + de perfecte aanvulling op ieder Bluesound product. Het strakke, dynamische vermogen met de mogelijkheid om tot 22Hz te gaan (zonder vervorming) maakt de Bluesound Pulse SUB + ideaal voor bijna ieder type geluid in huis. Wilt u nog meer bassen creëren? Dan koppelt u eenvoudig een tweede Bluesound Pulse SUB + aan uw systeem.

Aanbieder


Stassen Hifi
om 10:00 weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen
EDITORS' CHOICE