ARTIKEL

Audiac / PV Trade


Redactie HiFi.nl | 22 september 2003

Audiac

Ook hier waren twee ruimtes in gebruik. De eerste ruimte bood een statische blik op de inmiddels zeer ruime en uitgebreide Arcam elektronica range met o.a. de DV78 DVD speler en de steeds groter lijn Tivoli producten. Wat ooit begon als een grap is tegenwoordig een zeer serieuze erg goed klinkende minicomponentenlijn met als nieuwste loot de Tivoli CD-speler en Model Three klokradio, eventeel uitbreidbaar naar een heus stereosysteem!

Audiac (c) Xingo
Tivoli breidt haar assortiment uit...

In de Tweede ruimte stonden producten opgesteld die het audio hart sneller deden slaan. De prachtige Wilson Audio Sophia speelde hier met de Arcam elektronica de sterren van de hemel.

Audiac (c) Xingo
Arcam met Wilson Audio

PV-Trade

Veel nieuws bij deze importeur. Behalve de natuurlijk schitterende top Utopia BE luidsprekerlijn zagen we hier ook de veel betaalbaarder en geheel vernieuwde Chorus lijn die fraaie klanken lieten horen.

PV Trade (c) Xingo
JM Lab`s Electra 946 en de Micro Utopia BE

Leuk en in opperste tegenstelling tot het meerkanaalsgeweld was ook Thorens met zijn platenspelers aanwezig. Zucht, wat is er toch mooier als eenvoud…

PV Trade (c) Xingo
Thorens draaitafels

De luidsprekers werden aangestuurd door electronica van Sugden en wel de toprange Masterclass. Zwaar gebouwde componenten met een echt high end niveau.

EDITORS' CHOICE