REVIEWArcam

Arcam FMJ T32 Tuner

Er is een legale manier om muziek te beluisteren, zonder dat u er één cent extra voor hoeft te betalen. De muziek varieert van pop, via jazz naar klassiek. Het is in ruime mate beschikbaar en vrijwel elk genre komt wel een keer aan bod. De muziek wordt u sinds jaar en dag aangeboden op de radio.

Onze grootouders leerden ervan genieten, ouders zetten de traditie voort, wij zelf voerden strijd voor vrije radio van Veronica (mits u ongeveer mijn leeftijd hebt).Onze kinderen hebben Sky Radio leren kennen en ik wed dat ook mijn kleinkinderen gaan genieten van de radio. Allemaal voor niets aangeboden aangenaam tijdverdrijf, tot en met zeer leerzame uitzendingen.

Arcam T32 Tuner

Daarom verbaast het mij, dat zo weinig mensen bereid zijn om te investeren in een behoorlijke tuner voor hun stereo- of surroundinstallatie. Misschien ligt de oorzaak wel in de “gemakzucht” van een aantal fabrikanten, die simpelweg terugvallen op een paar standaardmodules, die in een kastje bouwen en teveel geld voor een veredelde transistor radio vragen. Voor degenen die dat als reden aanhouden om geen tuner te kopen en vooral voor degenen die nog geen kennis hebben kunnen maken met serieuze radiokwaliteit: mensen, kijk naar een fabrikant als Arcam en ga eens luisteren. Uw blik op muziek en op de elektronicawereld wordt gegarandeerd anders.

MERK

EDITORS' CHOICE