REVIEWB&W Range

B&W Panorama

Wat geef je aan een doorgewinterde audiofiel die af en toe een film kijkt, onder de indruk kan zijn van een goed ontwerp en met open vizier nieuwe producten tegemoet treedt? Kennelijk werd dat gedacht op de redactie, toen mij werd voorgesteld een Panorama Integrated A/V Sound System van B&W Loudspeakers te recenseren. Eerlijk is eerlijk, ik stond niet te juichen van plezier.

Net zo eerlijk: toen ik de Panorama uit de verpakking haalde steeg de opwinding en een half uur later was mijn set zodanig omgebouwd dat ik er mee kon werken. Vanaf dat moment speelde door het hoofd: surround eruit en Panorama er voor in de plaats, of toch surround houden.

B&W Panorama

Daar ben ik nog steeds niet uit; u leest hierna waarom niet.

Panorama

Iedereen die ooit in zijn leven een serieuze audiowinkel heeft bezocht, of een audiotijdschrift heeft gelezen, kent de naam B&W Loudspeakers. De Engelse fabrikant die wereldwijd faam heeft opgebouwd en verbluffende luidsprekers in de schijnwerpers heeft gezet. Sinds jaar en dag kun je niet om B&W heen, in Belgie heeft het merk een status op luidsprekergebied zoals Hoover die bij stofzuigers heeft. In Belgie vragen velen klanten niet om “nieuwe luidsprekers” maar om een “nieuwe B&W”.

MERK

EDITORS' CHOICE