Monitor Audio Radius High Definition

De doorsnee audiofiel heeft niet zoveel op met design. Een gefineerde kist is prima, als het geluid maar goed is. Deels ben ik zo’n soort mens, deels geniet ik erg van een uiterlijk waar aandacht aan is besteed. Design en weergave kunnen best hand in hand gaan. Dat bewijst Monitor Audio met de Radius HD serie, die onlangs als High Definition op de markt is gezet.

Slanke, zelfs ranke vloerstaanders en monitors die te plaatsen zijn op voor hun taak toegespitste stands. Een subwoofer, on-wall’s en een center maken het geheel compleet. Mijn avontuur gaat deze keer over vloerstaanders versus de monitors. Beide zijn bescheiden van afmeting en aantrekkelijk geprijsd.

Monitor Audio Radius High Definition

Met behoud van de kwaliteiten die Monitor Audio in zijn units weet te leggen. Kan een heel kleine miniluidspreker echt op tegen een zuiltje, of kun je in het eerste geval niet meer spreken van een serieuze keuze voor muziekweergave? De recensie maakt duidelijk waar mijn voorkeuren liggen en waarom beide Radius HD luidsprekers elk een plaats verdienen in de luister- of kijkruimte.

EDITORS' CHOICE