NIEUWSGeneva

Tivoli & Geneva in blinkend zilver

Redactie HiFi.nl | 12 juli 2012 | Geneva

Het is niet alles goud wat er blinkt, zo blijkt bij Tivoli en Geneva. Twee bekende modellen van de merken zijn namelijk in shiny silver uitgevoerd, klaar voor de zomer die ons deze week een beetje in de steek laat. 

De Geneva Model S is sinds kort niet alleen gehuld in sexy rood, afkledend zwart of strak wit maar ook in een fraaie, zijdeglans zilvertint. En ook Tivoli`s Model One is uitgevoerd met een modern zilver front, omlijnd door een zwarte, houten behuizing. 

Aan de weergavekwaliteiten heeft het merk niets hoeven doen - lees ook hoe we de Model S enkele jaren terug al ervaarden. Ook de bediening is ongewijzigd; je gebruikt nog altijd de discrete, vanonder de lak rood oplichtende touch bediening.

Tivoli Audio’s Model One is misschien wel de meest geliefde tafelradio, en tien jaar terug bij ons al bestempeld als heerlijk hebbeding. Daarom hebben de ontwerpers haar voorzien van een modern zilver front, omlijnd door een zwarte houten behuizing. Gebleven is de herkenbare, traditionele vorm en het solide afstemmechaniek om op de zender van voorkeur af te stemmen.

Overigens hebben we voor onze Zomermaand een fotoshoot ingepland waarbij we een hele serie handzame radio`s zoals Geneva Model S en de Tivoli Model One voorbij laten komen. In deze serie is ook aandacht voor bijvoorbeeld de R1 van Vita Audio, de Scansonic P2500 en de Q2 Internetradio. Wordt vervolgd!

Kijk ook eens op de Special Page van importeur Audiac

MERK

EDITORS' CHOICE