Dit weekend: Five Senses show


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2012

AudioXperience bestaat vijf jaar. En dat moet gevierd worden, met een uniek event gericht op alle zintuigen.

In vijf jaar tijd heeft AudioXperience een mooie reputatie op kunnen bouwen. "Ons aanbod zit hoog in de markt, zowel wat merken als advies betreft. Met een exclusief palet audioproducten streven we naar perfectie in klankkleur en -warmte op maat van de klant. Zowel digitaal als analoog."

Het resultaat van de gedreven specialisatie en high end producten is een internationaal klantenbestand. Het plaatje dat AudioXperience daarbij voor ogen heeft, is een totaalbeleving die de grenzen van de verwachtingen ver overstijgt.

Om de verjaardag meer luister bij te zetten, wordt het Five Senses event georganiseerd in het conferentiehotel Kapellerput in Heeze. In de inspirerende groene omgeving wil AudioXperience de vele trouwe én potentiële nieuwe klanten verwennen, in samenwerking met de topleveranciers van de specialist - met onder meer Naim, Linn, Magico, Ayre, Wilson Audio, Totem Acoustic, Primare, Audio physic, Nagra, Piega, Neukomm, Synergistic Research, AudioQuest...

Je hebt op HiFi.nl al het één en ander kunnen lezen. Latham Audio zal bijvoorbeeld diverse nieuwe paradepaardjes laten zien van Naim & Ultrasone, zoals de de nieuwe Naim NAC-N 172 XS netwerkspeler. Voor een combinatie van de merken Ayre en Wilson Audio moet je bij importeur Audiac zijn. In de zaal met de naam ‘Creativiteit’ vind je de merken Piega en MT en kun je bijvoorbeeld naar de Piega Premium 7 dubbel active luidspreker gaan luisteren. Kabelfabrikant AudioQuest neemt niet alleen haar hoogwaardige kabels mee, maar ook de gloednieuwe DragonFly USB DAC. Importeur Joenit toont telgen van Totem, Rega en beChocolate in de zaal 'het Vertrouwen'. Van het merk Linn kun je de nieuwe Linn Kiko en de Linn Klimax DSM met eigen ogen bekijken. 

Om de visie op genieten en lifestyle kracht bij te zetten, zullen ook de andere zintuigen in het belevingsfeestje betrokken worden. Je bent van harte welkom, om het nieuwste en beste op het gebied van audio te bekijken en beluisteren, en voor een toelichting hoe AudioXperience werkt, hoe ze de positie in de markt hebben veroverd en welke plannen er voor de toekomst zijn. 

AudioXperience hoopt je van harte te mogen verwelkomen in Heeze op zaterdag 25 of zondag 26 augustus tussen 11 en 17 uur. Het is wel nodig om je even aan te melden via de website, waarover we eerder al berichtten. Hier staat ook meteen alle informatie over de locatie en andere deelnemers. 

AudioXperience Five Senses
Zaterdag 25 & zondag 26 augustus
Conferentiehotel Kapellerput
Somerenseweg 100
5591 TN Heeze www.kapellerput.nl 

Kijk ook eens op de website van AudioXperience


EDITORS' CHOICE