NIEUWSNaim Audio

Latham Audio op AudioXperience 5 Senses


Redactie HiFi.nl | 24 augustus 2012 | Naim Audio

Als vaste partner van AudioXperience zal ook Latham Audio aanwezig zijn bij het vijfjarig jubileum van de hifispecialist. Naim Audio en Ultrasone Headphones zijn vanaf het begin vaste waarden in het assortiment van AudioXperience, dus deze merken zullen zeker niet ontbreken tijdens de jubileumshow.

Naim heeft de afgelopen zomer niet stilgezeten. Dit heeft geresulteerd in een aantal nieuwe producten en verbeteringen. Wie kan hier beter iets over vertellen dan iemand van Naim zelf? Sales Manager Doug Graham kan je tijdens het evenement alles vertellen over de nieuwe producten en al je vragen beantwoorden.

Naim Audio
Zo heeft Naim de besturings app genaamd n-stream voor de netwerkspeler verbeterd. Vanaf nu kun je afspeellijsten maken en opslaan. De reactiesnelheid is verbeterd en er is een nieuwe toepassing genaamd Rovi. Met deze dienst kun je tijdens het luisteren via de app bladeren in het digitale cd-boekje en nog veel meer. Informatie over de artiest, albumreviews, foto’s van de band of artiest en nog veel meer zijn nu beschikbaar.

Ook zal Naim je kennis laten maken met de nieuwe NAC-N 172 XS, deze netwerkspeler met ingebouwde voorversterker is prima te combineren met bijvoorbeeld de NAP 155 XS of elke andere eindversterker, ongeacht welk merk.

De NaimUniti2 heeft ook een paar veranderingen ondergaan. Naim heeft goed gekeken naar de succesvolle NaimUniti en een aantal zaken verbeterd. De NaimUniti2 heeft meer vermogen 2 x 70W (was 2 x 50W), de cd-speler is aangepast met een verbeterd loopwerk en DAC. De ingebouwde streamer ondersteunt nu standaard 24bit/192kHz Hi-Res streaming. Daarnaast heeft Naim onlangs een aantal voedingen voorzien van een eigen regelaar. Ze laten je de nieuwe regelaar graag horen.

In de luisterruimte zal een volledig high-end systeem opgesteld staan, aangesloten op de NAC552 en NAP500. Als bron zal de nieuwe ND netwerkspeler dienen, met 2 x PS555 voedingen. Natuurlijk staat er ook een aantal prijsvriendelijke systemen opgesteld, zoals de NaimUniti2 en Ovator S400.

Ultrasone
Van Ultrasone zullen verschillende modellen te beluisteren zijn, waaronder de Edition modellen en Signature Pro. Alles is te horen via Naim Headline hoofdtelefoon versterkers of de mobiele iQube hoofdtelefoonversterker.

Latham Audio zal ook met vinyl vertegenwoordigd zijn. Zo kun je kennis maken met de producten van Well Tempered Lab. Een aantal systemen is te beluisteren met de luidsprekers van Neat Acoustics. De systemen zullen tijdens het evenement bekabeld zijn met de producten van The Chord Company. 

Bijzondere actie
Bezoekers maken ook nog eens kans op het winnen van een audiosysteem. In het kader van de 'Make it in Britain' tentoonstelling wordt er in de Benelux een systeem verloot met Ovator S400, SuperUniti en een iPad. Ben je verhinderd? Geen nood, je kan vanuit thuis ook meedoen via de Naim website. De actie loopt tot 9 september 2012. 

Kijk voor meer informatie op de website van Latham Audio of AudioXperience.

Latham heeft ook een Special Page op HiFi.nl 

MERK

EDITORS' CHOICE