NIEUWS

Music Emotion Juli/Augustus 2012

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Redactie HiFi.nl | 03 juli 2012 | Fotografie

Het weekend van vrijdag 6 juli, het eerste weekend van de maand, ligt de nieuwe Music Emotion weer op de mat en in de schappen. Dat betekent dat we even uitlichten wat er in deze zomeruitgave te vinden is, maar ook dat weer nieuwe Music Emotion recensies online gaan brengen deze week. 

Omdat de recensies uit het magazine die via de Special Page op HiFi.nl online halen twee maanden na de geprinte versie verschijnen, kunnen we namelijk de artikelen uit de Mei-editie gaan publiceren. Je vindt hier welke recensies dat zijn. In de Juli/Augustus-editie vind je onder meer recensies van de Stream Magic 6 van Cambridge Audio, de CS3.7 luidsprekers van Thiel en de CP-800 met CA-2300 Delta Series van Classé.

Klik op de cover voor de volledige inhoudsopgave

Naast de bovengenoemde recensies vind je in de zomeruitgave van Music Emotion ook een interview met Paul Hattink van internetradiozender Hi On Line, een verslag van de Sonore The Matrix show bij Rhapsody, en een vooruitblik op IFA 2012 in Berlijn, die de Duitse stad vanaf 31 augustus weer zes dagen in het teken zet van Alles Elektronica.

Kijk ook eens op de Music Emotion Special

EDITORS' CHOICE