Bowers & Wilkins ID Lounge Tour

Bowers & Wilkins presenteerde onlangs haar ID Lounge aan haar partners en de pers. Bowers & Wilkins brengt in deze ID Lounge een groot aantal topmerken samen om er een unieke en multifunctionele “ontmoetingsplek” te verwezenlijken met respect voor de eigenheid van het prachtige historisch Rubenspand aan de Godefriduskaai in Antwerpen.

HiFi.nl was ook aanwezig bij de feestelijke opening. Van de nieuwe ID Lounge hebben we PHOTO40 een virtuele tour laten maken, die je door de verschillende ruimtes voert, met informatiepunten over de betrokken partijen. Je vindt de tour door op onderstaande foto`s te klikken.

Klik op de afbeelding om naar de virtuele tour te gaan (PHOTO40)

Grote internationaal gerenommeerde merken als BTicino (schakelapparatuur), Control4 (integratiesystemen), Sharp (consumer electronics/beeldschermen), Quinze & Milan (design meubels) en Delta Light (innovatieve verlichting), maar ook kwalitatief zeer sterke merken van eigen bodem zoals Bart Hoes (groene architectuur), Eric Kant (architect), Roelfien Vos (interieur en decoratie), Mutrox (akoestische architectuur) en vele anderen maken deel uit van de ID Lounge. In totaal zijn er maar liefst 20 partners!

Klik op de afbeelding om naar de virtuele tour te gaan (PHOTO40)

De officiële opening van de Bowers & Wilkins ID Lounge werd culinair verzorgd door sterrenchef en overbuur Viki Geunes. Viki verhuisde een jaar geleden zijn bekroonde restaurant ‘t Zilte naar de nok van het MAS en al snel vonden Bowers & Wilkins en Viki elkaar. Mede omdat Viki zelf een grote fan van de Bowers & Wilkins luidsprekers is.

Lees ook onze recente Bowers & Wilkins Factory Tour in Engeland.

En kijk ook eens op de Special Page van Bowers & Wilkins

MERK

EDITORS' CHOICE