NIEUWS

IFA 2012 voorverkoop B2B

Over 2,5 maand staat de jaarlijkse AV-beurs in de Messe Berlin weer op de planning. IFA 2012, de Internationale Funk Austellung, wordt georganiseerd van 31 augustus tot en met 5 september en biedt zes dagen lang voor z`n kwart miljoen bezoekers alles op het gebied van elektronica. 

Op de IFA in Berlijn, ‘s werelds grootste beurs in zijn soort, debuteren traditioneel de nieuwste elektronische snufjes. Als vertegenwoordiger van Messe Berlin in Nederland biedt de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) in Den Haag in de voorverkoop toegangskaarten tegen een gereduceerd tarief aan. Vakbezoekers betalen voor een dagkaart 28 euro in plaats van 35 euro, en voor een doorlopende kaart 39 euro in plaats van 49 euro.

De doorlopende vakbezoekerskaarten besteld via de DNHK zijn tevens de gehele beursperiode geldig. Indien je deze doorlopende kaarten aan de kassa koopt of via de website van Messe Berlin GmbH bestelt, dan zijn deze slechts twee dagen geldig. Je vindt de aanbieding tegen het gereduceerde tarief via de volgende link

Lees ook het sfeerverslag van de IFA in 2011 

`Visitor tickets` zijn toegangskaarten voor het gewone publiek en `trade visitors tickets` zijn toegangskaarten voor vakbezoekers. Die laatste kaarten bieden ook toegang tot de speciale trade visitor lounges en geven diverse voordelen, zoals het gebruik van vergaderruimtes en internet. Meer informatie daarover via deze link.

Voor vragen en meer informatie:
Messe Berlin GmbH / IFA 2012
Mw. Toby Keni
Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)
Tel. 070-3114153
E-mail: t.keni@dnhk.org


EDITORS' CHOICE