NIEUWSTeufel

Vaderdagtip van Teufel

Op 17 juni is het weer vaderdag. Als volwassen man kun je je vader natuurlijk niet meer een in elkaar geknutselde macaroni ketting cadeau geven. We gaven je al een tip over de Art Vinyl LP frames. Maar ook Teufel heeft ook een leuke vaderdagaanbieding.

Zoekt je vader nog een goede radio? Misschien is de iTeufel Radio v2 iets voor hem. Naast een radio kan hij ook nog dienen als wekker en iPod dock. Je iPod wordt opgeladen wanneer hij in de iTeufel Radio staat. De twee full-range drivers bieden volgens de fabrikant een ‘prachtig stereogeluid’, terwijl de woofer moet zorgen voor mooie lage tonen. De bas kun je met een regelaar doseren. De iTeufel doet een beetje retro aan qua design.

De iTeufel Radio V2 kost 199,99 euro en is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, wit en walnoot). Wie hem nu aanschaft, krijgt er een Aureol Groove hoofdelefoon t.w.v. 69,99 euro bij. De Aureol Groove is ontworpen om perfect te passen in het oorkanaal van de gebruiker, zodat externe geluiden geblokkeerd worden en enkel de muziek het gehoor zal bereiken. Uiteraard is er ook hard gewerkt aan de audiokwaliteit. Je kunt hier meer lezen over de Aureal Groove.

Bestellen kan uiteraard via de website van Teufel. Daar vind je ook een aantal leuke EK aanbiedingen.

 

MERK

EDITORS' CHOICE