NIEUWSTeufel

Nieuwe versie iTeufel Radio

Redactie HiFi.nl | 19 oktober 2010 | Teufel

Vandaag introduceert Teufel, marktleider in directe verkopen van luidsprekersystemen, de nieuwe versie van de iTeufel Radio, een alles-in-één audio-oplossing voor de slaap-, bad-, werkkamer of de keuken.

De iTeufel Radio v2 is een multifunctioneel apparaat: het is een radio, wekker en iPod docking station in één. Het apparaat combineert retro ronde vormen met een moderne hoogglans of matte afwerking.Functionaliteit en design zijn voor producten als de iTeufel Radio belangrijk, maar het oor wil ook wat. De twee full-range drivers bieden volgens de fabrikant een ‘prachtig stereogeluid’, terwijl de woofer moet zorgen voor mooie lage tonen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig tussen de verschillende functionaliteiten van de iTeufel Radio v2 wisselen.

De nieuwe iTeufel Radio v2 is verkrijgbaar in verschillende kleuren: een klassieke walnoot afwerking, een glossy roze uitvoering en hoogglans wit of matzwart. De iTeufel Radio v2 is per direct leverbaar via de Teufel website en kost 199 euro.Meer informatie, waaronder technische specificaties, is te vinden op de iTeufel Radio v2 productpagina.

MERK

EDITORS' CHOICE