NIEUWSArcam

Arcam verkrijgbaar bij Coolblue

Coolblue heeft zijn assortiment uitgebreid met het merk Arcam. Producten als de rDAC en de AVR-400, die op HiFi.nl allebei al veelvuldig zijn besproken, zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Coolblue.

Onlangs zijn wij op bezoek geweest bij importeur Audiac met als insteek de Meimaand Filmmaand Audiac en onze Meimaand Beeldmaand. Onder begeleiding van enkele grootmachten van Arcam en Revel is er gedemonstreerd met films als Kung Fu Panda en, zeker een aanrader, de Shorts van Pixar.

Coolblue opende deze week de deuren van zijn nieuwe fysieke winkel en nieuwe retailconcept in Wilrijk, Belgie. Naar eigen zeggen heeft Coolblue honderden kleine en grote verbeteringen doorgevoerd. Daarvan is de belangrijkste meer productspecialisme in de fysieke winkels. 

Eerder dit jaar is Coolblue nog verkozen tot ‘Slimste organisatie van Nederland 2012’. Daarbij kreeg de organisatie ook de bijbehorende Dutch Business Intelligence Award. Daarnaast bleef de winkel bol.com voor in de verkiezing van beste webwinkel van Nederland en dat betekende dus dubbel feest bij Coolblue.

Kijk ook eens op de Special Page van Coolblue. Ook importeur Audiac heeft een Special Page op HiFi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE