NIEUWSArcam

Meimaand Filmmaand bij Audiac

De maand mei is dé beeld- en filmmaand. Niet alleen hier op HiFi.nl en op televisie merk je dat, maar ook bij Audiac. Audiac viert de filmmaand met de merken Arcam en Revel.

Hoe zich dat uit bij Audiac? In de demoruimtes staan de hele maand mei drie systemen klaar die allemaal garant staan voor een echte filmbeleving. Het kleinste systeem demonstreert de kwaliteiten van de AVR360 (die we op het moment aan het testen zijn) in combinatie met Revel’s kleinste in- en on-wall luidsprekers. In de grote ruimte laat de AVR600 de groei in details en vrijheid horen op de Arcam Muso’s. De set is opgebouwd rondom een Arcam AVR600 3D en een 7.1 systeem met de Revel Ultima 2 luidsprekers.

Een groot beeld komt volgens Audiac pas tot zijn recht als het wordt ondersteund door een goed audiosysteem. Zo zijn ze zelfs van mening dat het creëren van een goede holografische audiobeleving je dieper in de wereld van film slingert dan een 3D brilletje. Wil je je ook graag onderdompelen in de Meimaand Filmmaand? Neem contact op met je Arcam dealer voor een afspraak, en kijk ook eens op de Special Page van Audiac

De hele maand mei is het Beeldmaand op HiFi.nl. Kijk op de Beeld Special voor een overzicht van al het nieuws

MERK

EDITORS' CHOICE