NIEUWS

Meimaand Beeldmaand

Redactie HiFi.nl | 01 mei 2012

De maand mei staat bij HiFi.nl in het teken van beeld. Verwacht daarom de komende weken veel artikelen rond dit thema. We nemen hiermee een voorschot op de sportkalender van de komende zomer, waarin onder meer het EK Voetbal en de Olympische Spelen centraal staan. 

Je vindt de artikelen van de Meimaand Beeldmaand overzichtelijker bij elkaar op onze Beeld Special; zoals je wellicht weet, hebben we diverse redactionele Specials, zoals Beeld, Projectie, Streaming en Apple. De eerste leent zich natuurlijk uitstekend voor deze themamaand, zodat je daar alle artikelen nog eens terug kunt vinden. Daarnaast hebben we ook een bijzondere prijsvraag in de Meimaand Beeldmaand: de Teufel System 7 THX Select 2 home cinema ter waarde van 2600 euro!

Klik om naar de prijsvraag te gaan!

Het idee voor de Beeldmaand is vooral ontstaan omdat er van alles op de (sport)agenda staat de komende maanden, zoals het EK Voetbal, de Olympische Spelen in Londen en al het gebruikelijke zomerse sportspektakel, waaronder Wimbledon en de Tour de France. Dat betekent dat iedereen zich weer aan de beeldbuis of het projectorscherm zal ketenen de komende maanden.

Aan dat thema zijn natuurlijk meer dan een aantal productbesprekingen, recensies en achtergrondstukken te koppelen. Te meer omdat de steeds platter wordende TV`s visueel imponeren, maar op audiogebied vaak wel wat ondersteuning kunnen gebruiken.

De Samsung HT-BD8200 met ingebouwde Blu-rayspeler wordt deze maand in een serie over soundbars ook uitgebreid op de Beeld Special besproken

In onze Meimaand Beeldmaand vind je inmiddels een recensie van een Onkyo Blu-rayspeler geplaatst, staat er een serie productbesprekingen van soundbars ter versterking van het geluid uit je TV klaar, hebben we enkele AV-receivers op de planning, en gaan we een complete home cinema set bespreken. Je leest het deze weken allemaal in onze Meimaand Beeldmaand!

De Onkyo BD-SP809 trapte de themamaand af

Ook hopen we de komende dagen vanaf de beursvloer in München wat beeldgerelateerd nieuws te kunnen brengen. Zowel vanaf de beursvloer als vanaf onze redactie gaan we zoveel mogelijk interessante, brekende en/of ronduit verrassende nieuwtjes van de 31ste High End München publiceren.

Maar ook na het weekend is het nog de gehele maand Mei, en dus nog de gehele maand Beeldmaand! Je vindt de items dagelijks op de voorpagina, op onze Beeld Special, en via de tag Meimaand Beeldmaand.

(PHOTO40)


EDITORS' CHOICE