NIEUWSFocal

Het Franse Focal op High End 2012

Ook het Franse merk Focal (importeur Smart Audio) is van 3 t/m 6 mei aanwezig in München voor High End 2012. Focal heeft als doel om hoogwaardige audio met plezier en innovatie te combineren, maar respect voor muziek staat voorop.

Focal lanceerde onlangs nog haar eerste hoofdtelefoon, de Spirit One. Focal belooft met dit product dan ook perfectie als het aankomt op het uitsluiten van ongewenst geluid van buitenaf. De ovaalvormige oorkleppen sluiten goed om de oren en zorgen voor een nog betere geluidsbeleving en veel draagcomfort.

Als extraatje hebben we de door Marc Brekelmans gerecenseerde Focal Spirit One alvast achterliggend geplaatst, zodat je deze recensie hier alvast grondig door kunt lezen. Een vakantiebonus, zullen we maar zeggen.Niet alleen de Spirit One is in
München te bewonderen, ook de XS Book en de Grande Utopia zijn er van de partij. Eerder schreven we al een redactioneel stukje over de XS Book die we overigens volgende maand zelf gaan testen. Daarnaast kondigt Focal aan dat er diverse modellen in een nieuwe lak verkrijgbaar zijn, waaronder de Grande Utopia. Pretty impressive! In ons archief vind je nog een paar `Utopiaanse` recensies: de Focal Stella Utopia EM en de Focal Diablo Utopia.


De Grande Utopia

Voor meer informatie en technische specificaties verwijzen we je door naar de website van Focal.
Importeur Smart Audio heeft ook een Special Page op HiFi.nl.

Volg hier de laatste ontwikkelingen van High End München 2012.

MERK

EDITORS' CHOICE