Musical Reality op High End 2012

Tijdens High End München liepen we Cor Dekker van Musical Reality tegen het lijf. Musical Reality presenteerde in het verlengde van de primeurs op de recente AZ-show in Alkmaar nu dan echt de VR 44 Active speaker van Albert von Schweikert. In vol ornaat en aangestuurd door Kronzilla versterking.

 Helaas was de VR 44 Active speaker tijdens de AZ-show in Alkmaar in februari van dit jaar op het laatste nippertje niet beschikbaar. Dat vroeg natuurlijk om een herkansing, dus nu wordt hij tijdens High End München 2012 getoond en aangestuurd door Kronzilla versterking. De VR 44 is een creatie van de hand van Albert van Schweikert (inderdaad, van het merk Von Schweikert).

Deze luidspreker is voorzien van een 350 Watt krachtbron, die het laag en sublaag ondersteunt. Het systeem kan in elke ruimte worden afgesteld door middel van de regelaars, wat de VR 44 Active ook geschikt maakt voor (buizen)versterker met een lager vermogen. De VR 44 Active wordt geleverd met een ‘Non Reflecting Stealth Texture Coating’, wat zorgt voor een matte afwerking.

De VR 44 Active wordt aangestuurd door Kronzilla versterking van het ‘nieuwe’ Kronzilla; de eco modellen met het speciaal aangepaste groene Kronzilla logo, die naast de bewezen kwaliteit ook zorgen voor energiebesparingen. Cor Dekker van Musical Reality legt ons uit dat de versterking tweeledig is. Er is een transistor voor het gangbare werk en toe te voegen buizenversterking wanneer dat echt nodig is.
De totale set van Musical Reality bestaat uit de VR 44 van Von Schweikert, de Kronzilla SX-ECO Tube Amplifier en de P130 Tube Pre-amplifier van KR Audio en de EERA Tentation als muzikaal hart. Alles is geplaatst in het Rack of Silence van Solid Tech en de Photon Link van Harmonic Technology zorgde voor de benodigde bekabeling.

Je kunt op de website van Musical Reality kijken voor meer informatie over de producten. En in onderstaande video, gemaakt door Cor Dekker, krijg je een indruk van de gehele stand; 

Volg hier de laatste ontwikkelingen van High End München 2012.


EDITORS' CHOICE