NIEUWS

Music Emotion Mei 2012

Gastauteur | 02 mei 2012

In het eerste weekend van mei, tijdens de High End show in München, ligt de vijfde editie van Music Emotion bij de abonnees op de mat. Op HiFi.nl gaan we de komende maand aan de slag met een aantal recensies uit alweer de derde uitgave van 2012, met diverse artikelen uit het maart-magazine.

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

Voor de mei-editie zullen niet-abonnees zich tot de schappen van de boekhandels moeten richten. In het vijfde magazine van het kalenderjaar vind je namelijk weer een aantal mooie reviews, waaronder de Dynaudio Focus 160, de Array M-10 & B-10 en een megatest met Spectral en Avalon. Ook ging Music Emotion langs bij de Cost Is No Object Show. Klik op onderstaande cover voor de inhoudsopgave. 

 

De redactie van Music Emotion had overigens ook onderstaande nog met eens te delen. Zoals we ook via de Special berichten, had het magazine een actie met de NAD VISO 1 lopen in februari en maart, voor alle trouwe én nieuwe abonnees. Deze maand vinden we onderstaande mededeling in het blad (maar wordt er ook weer een nieuwe actie aangekondigd): 


EDITORS' CHOICE