NIEUWSSimple Audio

Nieuwe functies Simple Audio Roomplayer

Simple Audio heeft vanaf heden nieuwe software beschikbaar voor de Roomplayer 1 en 2. Door de updates zijn drie nieuwe functies beschikbaar voor het muzieksysteem.

We schreven al uitgebreid over de Roomplayer 1 en 2, de eerste twee producten van Simple Audio die nu sinds enkele maanden verkrijgbaar zijn. Sinds de introductie heeft Simple Audio haar software verder ontwikkeld om nieuwe functionaliteiten toe te kunnen voegen. Deze nieuwe software is vanaf heden beschikbaar met de volgende drie extra functionaliteiten: Activering van de digitale uitgang tot 24bit/96kHz (Apple Lossless tot 16bit/44,1kHz), later dit jaar wordt dit verhoogt naar 24bit/192kHz. Verder is er nu ondersteuning van UPnP en DLNA mediaservers zoals TwonkyMedia die bijvoorbeeld op een netwerkschijf (NAS) geïnstalleerd zijn. En als laatste is er nu toegang tot de muziekdienst Deezer met meer dan 15 miljoen beschikbare nummers online.

Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe functionaliteiten moet je zowel je PC of Mac software updaten, vervolgens met je PC/Mac software de firmware van je Roomplayers updaten (onder het Help menu) en de App op je iPad/iPod/iPhone updaten. Een uitgebreide beschrijving van de nieuwe functionaliteiten en hoe je deze dient te gebruiken en installeren, vindt je op de Simple Audio website.

Importeur Audiac heeft ook een Special Page


EDITORS' CHOICE