Audio-Life/X-Fi op High End 2012

De High End van 2012 in München komt dichtbij en ook Audio-Life en X-fi zijn aanwezig. Dit jaar brengen zij drie merken mee: Alpha Design Labs, G.I.P. Laboratory en Ocean Way.


Alpha Design Labs Espirit

Alpha Design Labs
Alpha Design Labs is een merk van de makers van Furutech en ontwikkeld zich razendsnel. Vorig jaar stond de GT40 USB DAC nog in de schijnwerpers, dit jaar wordt de Espirit geïntroduceerd. Dit is een USB D/A converter van een hoger niveau en met meer opties en aansluitingen. Daarnaast zijn de Cruise en Stride draagbare hoofdtelefoonversterkers aanwezig.

Ocean Way
De Ocean Way studio’s behoren tot de allergrootste ter wereld. Artiesten als Micheal Jackson, Count Basie, Rolling Stone en Ella Fitzgerald hebben hier hun plaat opgenomen. Eigenaar Allen Sides ontwikkelde voor zijn studio’s hoornluidsprekers, eerst alleen voor de studio, nu ook voor thuis. Audio-Life heeft de eer deze speakers te vertegenwoordigen en neemt de HR-3 Monitors en AS-1 speakers mee.


Ocean Way HR-3

G.I.P. Laboratory
Zijn leven lang is Suzuki-san bezig met het geluid van de Western Electric speakers te evenaren. In een ontwikkelfase van tientallen jaren worden de WE-speakers exact nagebouwd en verbeterd. In München zal Suziki-san zelf aanwezig zijn samen met de GIP-5005 en GIP-255 speakers. 


EDITORS' CHOICE