NIEUWSRhapsody

Master en PrimaLuna bij Rhapsody

Harry en Michael van Rhapsody hebben komend voorjaar in hun speciaalzaak in Hilversum diverse interesssante shows gepland. De eerste in een serie weekendevenementen in het kader van Hollandse Meesters vindt zaterdag 31 maart plaats, met een show vol met Hollandse glorie met PrimaLuna en de nieuwe Master Persuader luidspreker.

PrimaLuna
Het Nederlandse merk PrimaLuna wordt wereldwijd in elk tijdschrift beoordeeld als top en eigenlijk niet verslaanbaar in zijn prijsklasse. Onlangs nog heeft Absolute Sound weer een aantal PrimaLuna’s uitverkoren tot beste product van het jaar. De nieuwe lijn ProLogue Classic en ProLogue Premium staan al weer enige maanden bij Rhapsody opgesteld. Ze zijn totaal verrast door de indrukwekkende klankkwaliteit, en gekeken naar wat deze beauty’s kosten, kunnen ze alleen maar zeggen; wie in deze prijsklasse iets zoekt, kan hier toch echt niet onderuit. PrimaLuna biedt meer mogelijkheden dan welk buizenmerk dan ook, en dat laten ze deze dagen graag zien. Ook wordt de nieuwe DiaLogue Premium geïntegreerde versterker gepresenteerd. Check ook eens een eerdere recensie van de PrimaLuna Prologue Two.

Master
Master heeft altijd al een speciaal plekje gehad bij Rhapsody - Rick de ontwerper is er kind aan huis. Deze dag wordt zijn nieuwe luidspreker Master Persuader gedemonstreerd. Deze vloerstaande luidspreker is gevuld met twee Kevlar woofers en een keramische tweeter, waarbij gesteld kan worden dat Rick zichzelf heeft overtroffen met deze speaker. De vertaling van de persuader is overtuigend. De prijs? € 9000,- euro per set. 

PrimaLuna en Master Show
Zaterdag 31 maart 10-16u 

Kijk hier voor de themashows die Rhapsody in april en mei gepland heeft

Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
(tel) 035- 6284644
info@rhapsody.nl
Website

Rhapsody heeft ook een Special Page op HiFi.nl


EDITORS' CHOICE