NIEUWSMaster

Hollandse Meesters bij Rhapsody

Zoals we al eerder berichtten, heeft Rhapsody in het voorjaar vier hifi-shows in het teken van Hollandse Meesters, met onder meer Master, Grimm en Sonore. 

De Hollandse audioproducten van Master en PrimaLuna kwamen op de laatste zaterdag van maart al voorbij, maar ook in april staan er ook Nederlandse demonstraties rond Grimm en Sonore gepland. In mei zal Rhapsody de themashows afsluiten met een bijzondere show met hifi van Kharma.

Grimm Show 14 april
Op zaterdag 14 april organiseert Rhapsody vervolgens een show met producten van Grimm. Een nieuwe naam voor de High End audio, maar een gerenommeerde in de professionele audio. Grimm is een Nederlands product en is opgericht door een select groepje mensen om met nieuwe innovatieve technieken te komen. Muziek moet hierbij zo klinken als dat het is opgenomen.

Rhapsody vertelt: “In vele mastering studio’s worden Grimm producten al gebruikt. Wij bij Rhapsody zijn dan ook trots dat ons kleine Nederland een aantal waanzinnige producten bouwt die ver over de grenzen hun weerklank kunnen vinden. Grimm is uniek, zowel in zijn technische ontwikkeling als in de klank weergave.”

Op deze dag wordt de LS1 gepresenteerd. Dit is een actieve luidspreker met een innovatief akoestisch ontwerp met de beste elektronica. “Voor Michael en mij was het een genot om onze eigen opnames terug te horen en hoe nauwkeurig deze luidspreker dat weergeeft. Het mooie van de LS1 is dat je alleen maar een cd-speler of music server ervoor hoeft te zetten om een compleet systeem te hebben. Naast de LS1 hebben wij ook de CC1 master clock in huis. Dit is naar ons idee de beste digitale clock die wij ooit gehoord hebben.” 

Grimm Show
Zaterdag 14 april 10-16u

Sonore Show 28 april
Sonore is een merk wat voor Rhapsody geen onbekende meer is. Afgelopen december al zouden de nieuwe ‘The Matrix’ luidsprekers te horen zijn, maar deze waren toen nog niet goed ingespeeld. Ondertussen zijn ze dat gelukkig wel; tijd voor een show!

Bij ‘The Matrix’ luidspreker zijn alle elektronica en kabels van Sonore te horen. Volgens Rhapsody belooft het dan ook een grootse dag te worden.

Sonore Show
Zaterdag 28 april 10-16u 

Informatie over de show met Kharma, zaterdag 26 mei, volgt!

Watertanden op de Kharma Experience

Rhapsody

Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
(tel) 035- 6284644
info@rhapsody.nl
Website

Rhapsody heeft ook een Special Page op HiFi.nl

EDITORS' CHOICE