NIEUWS

Nieuwe Iomega TV met Boxee


Redactie HiFi.nl | 13 maart 2012

Iomega kondigt onmiddellijke beschikbaarheid aan van de nieuwe Iomega TV met Boxee. Met deze apparaten kun je digitale inhoud eenvoudig naar je televisietoestel brengen.

De lijn van netwerkgebaseerde multimedia-apparaten maakt gebruik van vernieuwende Boxee-software die het mogelijk maakt om duizenden van je favoriete tv-programma’s via het internet te bekijken. Iomega TV met Boxee heeft ook netwerkmogelijkheden en geeft dus tevens toegang tot al je filmpjes, foto’s en muziek die opgeslagen zijn op je thuisnetwerk.

Iomega TV met Boxee geeft toegang tot alle soorten online digitale inhoud, van gewone tv-uitzendingen over kabeluitzendingen tot YouTube, Facebook, Twitter, Openfilm, Moviefone en meer. Hij wordt geleverd met een QWERTY-afstandsbediening en is beschikbaar met of zonder interne harde schrijf voor de opslag van bestanden. Je hoeft dus nooit meer weg van je tv-toestel om te internetten, want Iomega TV met Boxee bouwt elke televisie – HD of SD – om tot een Smart TV.

Het apparaat is beschikbaar in drie versies; twee modellen met interne harde schrijf (1 of 2 TB) en een derde model zonder. De laatste is per direct beschikbaar voor 249,90 euro. De versie met 1 TB kost 359,90 euro en die met 2TB aan boord 399,90 euro.

Het gebruik van digitale diensten en web-televisies groeit in Nederland. Lees hier het bericht over deze ontwikkelingen.

Bekijk de website van Iomega voor meer informatie. Je vindt de producten van Iomega in Nederland en België onder meer bij Saturn en de MediaMarkt. In Nederland kun je ook terecht bij Wifimedia.

Wifimedia heeft ook een Special Page 

EDITORS' CHOICE