NIEUWSArcam

Arcam Prijsvraag: Win een rPAC

Redactie HiFi.nl | 25 maart 2012 | Arcam

In samenwerking met importeur Audiac mag HiFi.nl exclusief aan onze lezers een rPAC van Arcam cadeau doen. Deze DAC met ingebouwde hoofdtelefoonversterker converteert je audiobestanden naar prachtige muziek met een fantastische zuiverheid. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het juiste antwoord geven op de prijsvraag.

De rPAC is een USB-DAC met ingebouwde hoofdtelefoonversterker. Het is één van de vier handzame audio producten die Arcam dit voorjaar zal introduceren. Je plaatst hem in de USB aansluiting van je computer of MAC, waar de rPAC zijn stroomvoorziening uit haalt. Er is een aansluiting voor je hoofdtelefoon en een lijn aansluiting waar je bijvoorbeeld een set speakers op aan kunt sluiten. Aan de bovenkant vind je de volumeknoppen van de rPac. De rPac is volledig plug-and-play, want drivers installeren is niet nodig. 

Doe mee aan deze actie en wie weet ben jij binnenkort in het bezit van deze compacte rPAC van Arcam! Klik op de afbeelding om naar de prijsvraagpagina te gaan. 

Onze Engelse hifi collega`s van What Hi-Fi? bekroonde de Arcam rPAC met een Stars of CES 2012 Award: "For offering a simple, portable, affordable and high-quality improvement to any music you have stored on a laptop or digital media player, our first Star Of CES is the Arcam rPAC portable DAC".

MERK

EDITORS' CHOICE