Introducties Mark Levinson

Mark Levinson is zonder twijfel één van ’s werelds meest legendarische audiofabrikanten. Na enkele rustige jaren introduceerde het illustere merk de afgelopen twee jaar een aantal producten die zowel in binnen als buitenland met kreten als “Levinson is back” onthaald werden.

Dit jaar bestaat Mark Levinson veertig jaar en dat wordt gevierd met de introductie van niet minder dan vier nieuwe producten, waar we hier al eerder melding van maakten. Eind van het jaar wordt er een opvolger voor de referentie voorversterker – de No 52 – verwacht, gevolgd door de No 585, een zeer krachtige geïntegreerde versterker met digitale ingangen en een uitgangsvermogen van 2x 225 Watt, een No 519 CD speler met interne volumeregeling en digitale inputs én een No 560 Digital Signal Processor (DAC).

Na het eerdere bericht van Audiac en het verslag rond de plannen van het merk dat we afgelopen najaar schreven, is er nu ook de brochure waarin deze nieuwe producten voorgesteld worden. Je kunt `m hieronder doorbladeren. 

Audiac heeft ook een Special Page, waar je veel andere brochures vindt


EDITORS' CHOICE