Home Cinema Modules op ISE

Redactie HiFi.nl | 06 februari 2012 | Home Cinema Modules

Ook het onlangs overgenomen en inmiddels in Nederland gevestigde Home Cinema Modules heeft zich voor de vierde maal en met een uitgebreid pakket op de recordvestigende ISE 2012 gepresenteerd. Op een stijlvolle stand toonde Home Cinema Modules haar brede scala aan productlijnen voor dedicated en integrated Home Cinema-oplossingen.

Ook dit jaar blijft Home Cinema Modules bij de statement dat een bioscoopstoel niet de wereld hoeft te kosten en biedt daarmee dan ook een lijn van hoogwaardige, veelal in leder uitgevoerde, elektrisch bedienbare luxe bioscoopstoelen voor een betaalbare prijs. De inmiddels welbekende paradepaartjes van Home Cinema Modules; de HCM RomaII en Milano maakten ook dit jaar hun opwachting, trokken veel bekijks en boden ISE-bezoekers een welverdiende zit tijdens het verkennen van de stand. Ook te zien bij die verkenning: de bekendmaking van de nieuwe SoloII, de Round Up en Lounger, nieuw ontworpen zitoplossingen die de "seating" lijn van Home Cinema Modules vanaf het voorjaar zullen gaan verbreden.

Home Cinema Lifestyle
Binnen deze nieuwe productgroep, gelanceerd om Home Cinema naar de directe leefomgeving (bijvoorbeeld de woonkamer) te brengen, introduceert Home Cinema Modules het `Art Projection Screen`. Een schilderij naar keuze dat met een druk op de knop verandert in een projectiescherm. Optioneel biedt het artistieke -en geluidstransparante doek de mogelijkheid om luidsprekers uit het zicht achter het scherm te integreren. Het standaard in 80, 95 en 110 inch verkrijgbare scherm biedt de oplossing om van Home Cinema een kunststukje te maken..

Ook voor de thuisbioscoop liefhebber die liever naar een grootbeeld flatscreen kijkt biedt HCM een nieuwe oplossing; de `Flatscreen Art Cover`. Met deze oplossing heb je de mogelijkheid om het grote zwarte vlak wat verdekter op te stellen. Met een druk op de knop zakt het schilderij, of de afbeelding naar keuze, naar beneden en verandert bijvoorbeeld een 40 inch flatscreen in een prachtig schilderij.

Een van de luxe duo-zetels op de HCM stand (PHOTO40)

Home Cinema Acoustics en Home Cinema Designer
Naast volledige zogenoemde `room treatment` biedt Home Cinema Modules met deze lijn van standaard akoestische panelen een alles behalve standaard oplossing. Een thuisbioscoop, woonkamer of kantoorruimte kan met behulp van deze panelen worden voorzien van optimale akoestische werking met een uitstraling naar keuze. Een eigen favoriete afbeelding of kunstwerk, het beprinte, geluidstranparante doek biedt alle mogelijkheden. De Home Cinema Designer afdeling biedt bovendien een compleet pakket bij het samenstellen en opbouwen van alle home cinema wensen; de missie van HCM is nauw betrokken te zijn bij het ontwerp- en ontwikkelproces, met als doel de ultieme bioscoop ervaring.

(PHOTO40)

Voor meer informatie kun je terecht op de website, of via emailadres info@homecinemamodules.com. 


EDITORS' CHOICE