NIEUWS

Music Emotion Februari met abonnementsactie

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Redactie HiFi.nl | 01 februari 2012

Deze week vinden abonnees van Music Emotion de tweede uitgave van 2012 alweer op de mat, en vanaf vrijdag 3 februari aanstaande ligt het blad ook in de schappen. 

De februari-editie heeft net als de Audio Show Studio Alkmaar - Special nieuws rond de merken en partijen die 18 en 19 februari in het AZ-stadion aanwezig zullen zijn. Daarnaast vind je uiteraard een aantal reviews in het blad, waaronder Triangle Color, de Musical Fidelity V-DAC II en de LSiM705 van Polk Audio, die afgelopen najaar in Utrecht voor het eerst in Europa te bewonderen was. Je leest er hier alvast meer over. Bovendien heeft Music Emotion een abonnementsactie, ook voor nieuwe abonnees; op 16 maart maak je kans op een NAD VISO ONE twv 599,- euro, die de redactie dan onder nieuwe en oude abonnees zal verloten. 

klik op de cover voor de inhoudsopgave

Daarnaast biedt Music Emotion natuurlijk weer diverse recensies van (SA)CD`s, DVD`s en Blu-rays, staat er weer een lezersreview in het blad en lees je ook een aantal verslagen; van de Miljonairsfair, de Unieke Kerstshow en de Eindejaar Show bij Rhapsody. Klik op de cover voor de inhoudsopgave. 

En kijk ook eens op de Music Emotion Special!

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »