NIEUWS

Music Emotion Februari met abonnementsactie

Gastauteur | 01 februari 2012

Deze week vinden abonnees van Music Emotion de tweede uitgave van 2012 alweer op de mat, en vanaf vrijdag 3 februari aanstaande ligt het blad ook in de schappen. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

De februari-editie heeft net als de Audio Show Studio Alkmaar - Special nieuws rond de merken en partijen die 18 en 19 februari in het AZ-stadion aanwezig zullen zijn. Daarnaast vind je uiteraard een aantal reviews in het blad, waaronder Triangle Color, de Musical Fidelity V-DAC II en de LSiM705 van Polk Audio, die afgelopen najaar in Utrecht voor het eerst in Europa te bewonderen was. Je leest er hier alvast meer over. Bovendien heeft Music Emotion een abonnementsactie, ook voor nieuwe abonnees; op 16 maart maak je kans op een NAD VISO ONE twv 599,- euro, die de redactie dan onder nieuwe en oude abonnees zal verloten. 

 

Daarnaast biedt Music Emotion natuurlijk weer diverse recensies van (SA)CD`s, DVD`s en Blu-rays, staat er weer een lezersreview in het blad en lees je ook een aantal verslagen; van de Miljonairsfair, de Unieke Kerstshow en de Eindejaar Show bij Rhapsody. 


EDITORS' CHOICE