Kemp Elektroniks op Audio Show Studio Alkmaar

Redactie HiFi.nl | 17 februari 2012 | Kemp Elektroniks

Kemp Elektroniks is gespecialiseerd in het optimaliseren van de kwaliteit van het lichtnet voor audio/video toepassingen. Zij houden zich voornamelijk bezig met de stroomvoorziening omdat gebleken is dat vandaag de dag geen enkele audio/video installatie tot het maximale resultaat kan komen zonder toepassing van de juiste accessoires op dit gebied. De technologie van de apparatuur wordt namelijk met de dag beter. Het lichtnet niet...

De filosofie is dus dat je bij de bron moet beginnen: als het lichtnet op de juiste wijze is ontstoord, zul je merken dat de installatie aangenamer en realistischer klinkt, met meer detail en ruimtelijke informatie en een mooier timbre van instrumenten.

Het gamma van Kemp Elektroniks omvat tientallen unieke, hoogwaardige en in eigen beheer ontworpen producten. Deze worden zonder uitzondering vakkundig met de hand vervaardigd. Naast de standaard uitvoering is er ook een PLUS versie van de belangrijkste producten. De producten met het PLUS label zijn volledig geoptimaliseerde uitvoeringen van het basisontwerp met inzet van de beste materialen die beschikbaar zijn. Zo ben je verzekerd van de hoogst bereikbare kwaliteit, stelt Kemp.

 

Daarnaast voert Kemp Elektroniks de distributie van het Duitse HiFi-Tuning, bekend van de Supreme zekeringen en het HT-2 CD demagnetiseerapparaat. Een primeur op de Studio Alkmaar show zijn de chipstikkers van WA-Quantum.

Lees ook de recente Hi-Visit bij Kemp Elektroniks.Meer nieuws vind je op de Audio Show Studio Alkmaar Special Page


EDITORS' CHOICE