NIEUWSJBL

JBL introduceert de OnBeat Xtreme

Redactie HiFi.nl | 01 november 2011 | JBL

Harman International Industries kondigt de release aan van de OnBeat Xtreme, de nieuwe gespecialiseerde iPad dock van JBL. Deze luidsprekerdock is klein, maar krachtig.  Door een ingenieuze roterende aansluiting zijn iPad 1 en 2, iPod en iPhone goed aangesloten op de multimedia speler en kun je de schermen van deze Apple apparaten in staande of liggende positie brengen voor de beste videoweergave. 

De JBL OnBeat Xtreme past in elke kamer of zelfs op kantoor. Met zijn geluid van hoge kwaliteit is het de perfecte aanvulling voor het bekijken van video’s op de iPad, maar daarnaast kan de OnBeat Xtreme natuurlijk ook gebruikt worden voor hands-free bellen met Skype of FaceTime, of voor andere types video-conferencing. De ingebouwde luidsprekers werken met mobiele telefoons die beschikken over Bluetooth via een eveneens geïntegreerde microfoon. Digital Sound Processing (DSP) technologie en echo-onderdrukking zorgen voor een perfect geluid. 

 

De JBL OnBeat Extreme heeft JBL Ridge tweeters en JBL Atlas woofers met computer-geoptimaliseerde DSP-equalizer voor een dynamisch, levensecht 360-graden geluid. Een RF afstandsbediening geeft je volledige controle over systeemfuncties en muzieknavigatie. Een AC-voeding zorgt ervoor dat jouw iOS-apparaat opgeladen blijft als het in het dock staat. Door middel van de optionele composietkabel kan de JBL OnBeat Xtreme zelfs videocontent naar jouw tv sturen zodat iedereen kan meegenieten. 



Prijs en beschikbaarheid
De JBL OnBeat Xtreme is verkrijgbaar vanaf november 2011 voor een adviesverkoopprijs van 499 euro. Je kunt voor meer informatie kijken op de website van JBL


EDITORS' CHOICE